КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме три съвременни жени с афинитет към модата и любов към природата. По тази причина създадохме инициативата „Empty Your Wardrobe“ . В последствие, към екипа ни се присъединиха редица съмишленици, които ни подкрепят във всяка стъпка.

Важно е как се отнасяме към себе си, както и какви грижи полагаме за вътрешния си мир и външната си красота. Същото упорство и внимание следва да отдадем на околната среда и хората около нас – да Споделиш, да Дадеш и да Зарадваш, са красивите жестове, които ни движат напред.

Това, към което се стремим, е да изградим една нова представа за дрехите, за производството и тяхната употреба. Искаме да превъзпитаме или по-скоро за възпитаме у хората това чувство на оценка, на отдаване на специално значение към всяка една вещ.

Защото в началото на 20-те, когато се е зародил стилът Чарлстон – революционно започва да се появява мъжкият панталон, ракроен в края. Жените се отървават от тежките, бутафорни рокли и започват да се появяват с такива с ресни, с които танцуват Чарлстон, като в последствие те получават същото наименование. Всичко това ни казва, че хората са се отъждествявали с определен стил, към определена епоха и това е имало следа и почерк. А сега… добрата имитация влиза бързо в гардероба ни и още по-бързо ни омръзва; нямаме мярка, повечето от нас нямат собствен стил, а подражават.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *